17 juni 2024

Wat doen we met al die MSM-slachtoffers?

Television as influential mass media - hypnotic spiral on the screen. Metaphor of mind control, propaganda, brainwashing and manipulation caused by watching TV and mainstream broadcasting. Retro TV. 3d illustration

Wie al jaren radio en tv negeert staat versteld van de negatieve energie, de bagger en geestdodende onzin die tv-kijkers en radioluisteraars tussen hun oren toelaten. Programma’s over mislukte relaties van rijke Amerikanen die onderontwikkelde Braziliaanse partners huwen. Spelshows waarvan niets te leren valt, anders dan hoe een uur kan worden verspild. Vraag iedere tv-kijker, “Ga jij vanaf je 80e trots terugkijken op 45.000 nutteloze tv-uren?” en het antwoord is ontkennend. Desondanks kijkt en luistert men vrolijk verder naar het NOS-journaal, RTL, met reclame overladen onzinnige speelfilms en misleidende praatprogramma’s. 

Goede boeken ontbreken vaak in die woonkamers. Gebrek aan tijd is vaak het excuus, of simpelweg gebrek aan gewenning omdat mensen gewoontedieren zijn. Boekenlezers lezen uit gewoonte, tv-kijkers ook. Ironisch genoeg vertellen juist boeken hoe ongewenste gewoontes makkelijk worden aangepast. Het antwoord is eenvoudig, hou dertig dagen de nieuw gewenste eigenschap vol. De hersenen maken dan nieuwe connecties waardoor de initiële weerstand verdwijnt.

Normaliter valt tv-kijkers weinig kwalijk te nemen. Iedereen leeft immers in de eigen bubbel en ondergaat bijbehorende levensresultaten. Dat was vroeger geen probleem. Echter onderbouwen slachtoffers van MSM-propaganda nu een destructief overheidsbeleid. Ze zitten met masker in openbaar vervoer, gaan prikken en testen op commando. Hun gebrek aan inzicht legitimeert de meest absurde maatregelen en daar hebben anderen last van. Die doorzien immers alle onzin.

Dat gebrek aan inzicht is ook de basis voor huidige maatschappelijke tweedeling, dwars door gezinnen, op de werkvloer, sportverenigingen en allerlei andere clubs. Zoals Elze van Hamelen treffend bij de Buiten Parlementaire Onderzoekscommissie beschrijft zijn al die mensen in een diepe psychose gebracht. Ze zijn hun grip op de realiteit kwijt en zien dingen die er niet zijn, in volle overtuiging van wanen en ideeën die niet kloppen. Bovendien worden ze omsloten door handhavers die alleen kunnen terugvallen op, “Die discussie ga ik niet met u aan.”

Maar ik hou van hem

Ervaren psychoanalytici herkennen meteen het Stockholmsyndroom, gegijzelden die het gaandeweg voor hun onderdrukkers opnemen. Ze zitten vast in een zwijgspiraal, gedreven door angst voor uitsluiting als men het dominante groepsverhaal niet volgt. Uitsluiting heeft in hersenen hetzelfde effect als fysieke pijn.

Zolang ze niet ontwaken is, “Wat doen we met MSM-slachtoffers?” een uitstekende tegenhanger voor, “Wat doen we met de ongevaccineerden?” Prikweigeraars eerbiedigen andermans rechten vanuit eenvoudige logica, boekenkennis over biologie, scheikunde, de grondwet en mensenrechtenverdragen. MSM-slachtoffers lijken dat voorbeeld niet te volgen en praten hun tv en radio na. Zelfscholing is daarom nu letterlijk van levensbelang. Maar hoe vertel je een MSM-slachtoffer dat persoonlijke ontwikkeling een morele verplichting is? Dat je juist dát voor jezelf én een ander doet?

Wat doen we met al die MSM-slachtoffers? Valt er nog uberhaupt iets te doen? Als geprikten lijkt hun lot bezegeld:

  1. Elze van Hamelen noemt tijdens haar BPOC verslag goed onderbouwde prikgevolgen zoals auto-immune reacties, bloedproppen, hersenbloedingen, en interne bloedingen. Daar komt onvruchtbaarheid bovenop.
  2. Hoax of niet, de Britse overheid schreef een tender uit voor verhoogde opslagcapaciteit van lijken
  3. Advocaat Arno van Kessel die in opdracht van Artsen voor Waarheid een 400 pagina’s tellende dagvaarding opstelde tegen Rutte, De Jonge en mede-plegers. Van Kessel concludeert stellig dat geprikten maximaal 5 jaar te leven hebben.
  4. De verklaring die ervaren begravenisondernemer John O’Looney afgeeft laat geen ruimte voor twijfel. Zijn analyse van de eerste grote pogingen om in 2020 het sterftecijfer op te schroeven gaan over in een verbijsterende constatering van massale vaccinatiedoden vanaf januari 2021.

Bronnen: