16 juli 2024

De vrijgegeven PFIZER onderzoeks-documenten over de COVID vaccinaties

BRON: NineForNews Robin de Boer

De Amerikaanse medicijnwaakhond FDA heeft de rechter verzocht om slechts 500 pagina’s over het Pfizer-vaccin per maand te hoeven vrijgeven. De rechter heeft dat verzoek afgewezen en de FDA opdracht gegeven om 55.000 pagina’s per maand te openbaren.

Aangezien Pfizer de FDA zo’n 450.000 pagina’s heeft toegestuurd, zal het iets meer dan acht maanden duren voordat alle informatie is vrijgegeven. Het gaat daarbij om de pagina’s die betrekking hebben op de aanvraag voor goedkeuring voor noodgebruik.

75 jaar

Advocaat Aaron Siri, die in deze zaak de eiser vertegenwoordigt, spreekt van een ‘grote overwinning’ voor de transparantie. Nu kunnen onafhankelijke wetenschappers zich gaan bezighouden met de problemen die het vaccinatieprogramma met zich meebrengt, waaronder afnemende immuniteit, varianten die het vaccin omzeilen en het feit dat de vaccins transmissie niet voorkomen, schrijft hij op Substack.

En terwijl het al erg genoeg is dat de overheid het coronavaccin verplicht heeft gemaakt voor bepaalde groepen, …….Lees hier verder.

BRON: NineForNews Robin de Boer

De documenten zijn op de site van Pfizer terug te vinden. Zoek op 5.3 6.
Ook staat het document van de bijwerkingen op onze site voor het geval Pfizer het van hun site haalt. Vanaf pagina 30 zijn de (ernstige) bijwerkingen, ook de lange termijn, te lezen.