16 juli 2024

Die andere 1 procent

Enkelen mogen hem niet, anderen vallen over zijn dreadlocks, de volgende groep ziet een omhooggevallen dansleraar die met jurist Jeroen Pols almaar rechtszaken tegen de overheid verliest. Kijkers en luisteraars die de framing van Willem Engel negeren worden getrakteerd op uitstekende informatie, gedegen onderzoekswerk en diepgaande interviews.

Zo ook met professor Paul Frijters op 7 oktober 2021. Willem en Paul analyseren daarin de globalistische waan en de belangrijkste reden waarom het Covid-plan zal mislukken. Veel anderen zoals Catherine Austin Fitts, James Corbett en Pieter Stuurman concludeerden hetzelfde, allen evenals Paul ervan overtuigd dat een overwinning echter talloze slachtoffers zal eisen.

Paul noemt ‘de onbekende variabele’ als grootste oorzaak voor het mislukken van het Covid plan. Iets dat de globalisten hebben gemist. Zo’n variabele kan verschillende waardes hebben. Dit artikel bespreekt de vergeten 1% als zo’n waarde. Overwinning = f(1%), waarbij f het gevecht om de planeet is, y is overwinning en x is de 1%.

y = f(x)

Wie normaliter zonder mondkapje loopt waar dat wel verplicht is staat versteld van het aantal gehoorzamen aan die onzinnige regel. Met een telraam alle gemaskerden turvend kunnen we bijvoorbeeld aannemen dat per 99 bedekte neuzen er 1 normaal gezicht zal opduiken. 1 per 100, dus 1%. Dat zijn de moedigen, mensen met ruggengraat, met eelt op hun ziel, vaak ondernemers, of ondernemende types die onafhankelijkheid door hun aderen hebben stromen en zich altijd verzetten tegen scheef schaatsend gezag. Let wel, de stelling hier is niet dat álle ondernemers standvastig zijn, verre van zelfs, zoals we tijdens de 2020 lock downs zagen.

Terug naar die 1% maskerlozen. Trekken we dat wereldwijd door, over 7 miljard mensen, dan hebben de globalisten rekening te houden met 70 miljoen mensen, 1 % van 7 miljard. Die zullen nimmer wijken. Een groep die zich, als het er werkelijk op aankomt, met hand en tand zal verdedigen. Ze zijn bovendien niet vatbaar voor angst, schieten niet vast in hun amygdala, maar blijven consistent de logica in hun buitenste hersen cortex gebruiken. En dat maakt ze gevaarlijk. Want ze zijn inventief, passen zich snel aan, nemen makkelijk de leiding, zijn strategisch ingesteld, wachten hun kansen af, overzien bedreigingen en kennen hun eigen zwakheden, maar ook van hun vijand.

Miljoenenleger, 5G lantaarns en satellieten

Een miljoenenleger van zwaarbewapende jonge mannen kan daar niet tegenop. Bovendien kan dat miljoenenleger alleen maar slinken omdat het aantal overlopers aanzienlijk zal zijn. De groep volksstrijders groeit daardoor eenvoudig. Verliezen worden bovendien makkelijk aangevuld vanuit de resterende pool van 6,3 miljard mensen. Die afwachtende groep heeft mettertijd geen keus dan meevechten, al is het maar met het traceren van directe energiewapens, bunkers in Zwitserse bergen of weermodificatie-stations.

Die 1% is maar één invulling van professor Paul Frijters’ onbekende variabele, zo zijn er nog meer. Wat te denken van doelgerichte sabotage van lantaarnpalen die 5G zenders huisvesten? Of het verstoren van signalen waarmee satellieten worden bestuurd? Inderdaad, het grote Covid plan is gedoemd te mislukken.

Bronnen: