14 april 2024

7 miljard wakkere mensen, en dan?

Alternatieve media proberen al vanaf begin 2020 zoveel mogelijk mensen wakker te schudden. Het aantal wakkeren schijnt onderdeel te zijn van de oplossing. Wie verder teruggaat kan zelfs 9-11 als beginpunt nemen en daarbij ingevoerde Patriot act. Nog verder terug zelfs de moord op Kennedy, twee jaar daarvoor de waarschuwende woorden van Eisenhower, of in 1913 de invoering van de Federal Reserve Act.

Wakkeren hopen al meer dan honderd jaar dat meer wakkeren onderdeel zijn van de oplossing. Is dat wel zo? Met hoeveel krijg je weer controle over een planeet? Gaat die nieuwe lichting wakkeren plotseling “Nee” zeggen? Iets wat ze voorheen, het merendeel getraind als loonslaaf, nooit hebben geoefend? Weten ze meteen raad met die onvermijdelijke knoop in hun maag bij het weerstand bieden tegen vermeend gezag?

Wegwerp BOA’s

De Covid-bazen kijken vooruit en zijn voorbereid op dat groeiend aantal wakkeren. Dat uit zich in het in sneltreinvaart aannemen van BOA’s, Buitengewoon opsporingsambtenaren. Ze worden nu met duizenden tegelijk klaargestoomd om in nabije toekomst hun medeburgers in bedwang te houden, desnoods met rubberen kogels.

Dat velen van hen die confrontatie met het volk niet zullen overleven, ze wonen immers ook ergens in een appartement of eengezinswoning, komt de Covid-bazen goed uit. Het past binnen het eugenetisch plan tot een wereld met sterkere en slimmere mensen. Daar vallen BOA’s niet onder.

Weer- en directe energie

Achter de BOA’s, politie en eventueel capitulerend leger hebben de Covid-bazen een geheim wapen. Voor het volk momenteel onbekende technologie. Ten eerste de weermodificatietechnieken die langdurige sneeuw, regenval of droogte veroorzaken. Ten tweede directe energie wapens die complete wijken in as kunnen leggen. Zoals onderstaande twee video’s tonen is die technologie in 2017 gebruikt in Santa Rosa, Noord California. Vervolgens in het Canadese plaatsje Lytton op 30 Juni 2021. Interessant zijn vooral enkele opmerkingen in de commentaarsectie van de eerste video. Kortom, voor diegenen die wakker worden en daarna niet verstijven van angst wacht een gigantische klus bij de strijd om de planeet.

Video van Polly met analyse van onverklaarbare brand in Lytton Canada.

Video presentatie waarin financieel vrijheidsstrijder Catherine Austin Fitts het bestaan van weermodificatiewapens bevestigt.

Als er al hoop is, dan wellicht van die vergeten 1 procent van de bevolking.