16 juli 2024

Ontvoering 8-jarig kind duurt voort

Begin deze week schreef ik een artikel dat jeugdzorg (JBRA) de vraag “Waar is het bewijs dat moeder haar dochter geestelijk en/of lichamelijk mishandeld?” niet konden beantwoorden. Tijdens het gesprek bleven zij verwijzen naar de verslagen en beschikkingen. Tot op heden hebben zij het kind nog niet terug gebracht naar de moeder, maar blijven zij haar bedreigen en op grote schaal de mensen– en de kinderrechten schenden.

Het blijkt dat het kind ontvoerd en in gijzeling gehouden wordt door moeders, volgens hun, afwijkende mening over de corona-maatregelen, verzet tegen de overheid (demonstreren) en culturele ideeën en levensovertuiging.
De moeder heeft hierover al 2 aangiftes gedaan bij de politie tegen de gezinsmanager. Het verslag waar zij continu naar verwijzen staat vol met eigen meningen en aannames. Omdat moeder niet voor haar eigen mening en het demonstreren vervolgd kan worden via strafrecht, zij pleegt immers geen strafbare feiten, wordt zij gestraft via familierecht achter gesloten deuren en wordt haar kind als dwangmiddel gebruikt om moeder zo te onderdrukken en in de pas van de overheid en hun meningen te laten lopen. De ene na de andere leugen wordt er gefabriceerd om zo de kinderrechters op een dwaalspoor te zetten. Dit wordt ook al een tijd besproken in de mainstream media met betrekking tot de toeslagen-affaire. De kinderrechters weten hiervan af en doen al jaren aan dit spelletje mee, er is namelijk heel veel geld mee gemoeid. Voor elk uit huis geplaatst kind krijgen de gezinsinstellingen tienduizenden Euro’s per jaar en de rechters krijgen er ook voor betaald. Het is KINDERHANDEL!

Zie hieronder delen uit de verslagen waar zowel jeugd- als pleegzorg Levvel in het gesprek (video) naar toe verwijzen en oordeel zelf.