16 juli 2024

Australië bereidt zich voor op Quarantaine-kampen voor ongevaccineerde.

De vrouw die zich als Australische premier voordoet, Annastacia Palaszczuk, heeft aangekondigd dat ongevaccineerden nog een laatste kans krijgen om hun prik te halen, anders wacht hen verblijf in “Quarantaine” kampen die in 2022 gereed zullen zijn.

In een interview met de Australische nieuwszender “SunRise” verklaart zij de noodzaak voor dergelijke kampen. Dit is uiteraard alweer het zoveelste dreigement van een overheid aan de eigen bevolking. Een overheid die trouwens het bestaan van dat zogenaamde virus nog steeds niet heeft kunnen aantonen.

Australië is overduidelijk een testgebied voor de uitrol van dictatoriale maatregelen en grove schending van mensenrechten. De rest van de wereld is gewaarschuwd. Hoewel die waarschuwingen continu worden afgegeven volgt steeds de classificatie van “Complottheorie”. Helaas voor diegenen die dergelijke labels aanbrengen, waaronder vooral de main stream media, worden veel van dergelijke complotten ook werkelijkheid.

Dit lijkt verdacht veel op de aanpak van vorige eeuw, rond 1935, waar Joden als een gevaar voor de maatschappij werden bestempeld, omdat zij o.a. virussen zouden overdragen. Ook toen werd men naar werkkampen gedeporteerd. Hedendaagse overeenkomst met destijds is de stapsgewijze uitsluiting. Ook het wegkijken van een bange bevolking zien we vandaag terug. Inmiddels weten we dat de wegkijkers vastzitten in angst en hun cortex-brein weigeren te gebruiken. Dat doet simpelweg teveel pijn.

Pure evil

De extreme psychopathie en slechtheid die zich nu openbaart gaat bij velen het voorstellingsvermogen te boven. De voorbereiders hadden ruim 75 jaar tijd om wereldwijd diegenen met ontbrekend moreel besef in belangrijke posities te manouvreren. De afgelopen 2 decennia is de wereldbevolking bewust geïndoctrineerd met “Dit is te gevoelig en kwetsend om over te praten en te vergelijken”, terwijl het voordien was, “Dit nooit meer! Laten we dit nooit vergeten!


Het is geen toeval dat men zolang heeft gewacht voor herhaling, want de mensen die de oorlog hebben meegemaakt zijn meerendeels overleden of zitten in verzorgings-/verpleeghuizen. De Joodse mensen die het wél zien en benoemen worden genegeerd en de mond gesnoerd. Juist dat is kwetsend, want wederom wordt er van hen weggekeken.

Hoe ver laten we het deze keer komen?


Wanneer gaan mensen hun persoonlijke kracht inzien? Het voordeel van hun grote aantal? Wanneer stoppen we met wegkijken? Vorige eeuw duurde het 2 jaar voordat de waarschuwers gelijk kregen. Die grens hebben we momenteel ook bijna bereikt. Is dat de reden dat Australië de druk opvoert? Is dit de toekomst die wij voor onze kinderen willen? Gaan wij passief toekijken hoe een wereld van angst en dwang wordt geïntroduceerd?

Dat traditionele rechtspraak inmiddels tekortschiet is wel duidelijk. Dus rest de vraag, Wanneer gaan wij eindelijk eens zelf recht spreken?

Steun ons en maak kans op een leuk cadeau, hulp bij een gewoonterechtprocedure of zelfs video-interview door Stephanie.

https://youtu.be/SxbTlgjk5xM