24 mei 2024

Wereldwijd 165 WOB verzoeken, en nog steeds geen geïsoleerd virus

Heeft u een Corona boete ontvangen? Stap dan naar de rechter en eis van aanklager een isolaat van het virus. Dat bewijs gaat vrijwel zeker niet komen.

Wereldwijd verstuurden onderzoekers onder coördinatie van Christine Massey 165 verzoeken aan onderzoeks- en overheidsorganisaties om bewijs dat het virus bestaat. 165 keer kwam hetzelfde antwoord retour, “Dat geisoleerde virus hebben wij niet.”

De conclusie is daarom eenvoudig:

  • Ja, mensen werden en worden ziek, zoals altijd, vooral diegenen met een zwak immuunsysteem. Dat betekent echter niet dat een virus deze mensen ziek maakt. Vergiftiging en tekort aan belangrijke voedingsstoffen zijn grotere oorzaken van ziekte, evenals introductie van nieuwe electro magnetische straling.
  • Het Covid virus heeft de Koch postulaten niet doorlopen. Hierbij wordt het virus geisoleerd uit een zieke patiënt, waarna een gezond persoon met dat isolaat wordt besmet, die vervolgens ziek wordt met exact dezelfde symptomen als de eerste patiënt, waarna het virus uit die tweede patiênt wordt geïsoleerd.

Onderstaand een interview met Christine Massey met enkele opvallende uitspraken:

UitspraakVrij vertaald
“They (de onderzoekers) are working with data that is completely meaningless.”Alle publicaties die Covid aantonen zijn gebaseerd op drijfzand.
“The PCR test was based on a synthetic virus.”De specificaties van de PCR test zijn gebaseerd op iets uit een lab.
“A picture of a virus does not mean that the virus exists.”Dat u een afbeelding van een virus wordt getoond, betekent nog niet dat zo’n virus ook werkelijk bestaat.

Er bestaan uiteraard patenten op Corona virussen, hetgeen bewijst dat ze in een lab zijn gemaakt. Patent aanvragen op een natuurlijk fenomeen is immers onmogelijk. Die patenten zetten veel mensen op het verkeerde been. Dat een virus in een lab is bedacht en gepatenteerd, betekent niet automatisch dat het de oorzaak is van ziekte.

Gepatenteerde auto

Vergelijk dit met bovestaande gepatenteerde auto. Het feit dat deze auto is bedacht en gepatenteerd betekent niet automatisch dat het alle verkeersslachtoffers veroorzaakt, hoe hard en graag de main stream media dat ook roept. Het feit dat PCR tests aantonen dat er autolak op de kleding van slachtoffers is wil niet zeggen dat deze specifieke auto die mensen geraakt heeft.

Bronnen:

  • Website van Christine Massey
  • Activist Ricardo Maarman die Zuid-Afrikaanse overheid voor gerecht daagde.
  • Boek “The invisible Rainbow” van arts Arthur Firstenberg beschrijft hoe electro magnetische straling mensen al decennia ziek maakt.