17 juni 2024

Treurig vooruitzicht voor geïnjecteerden

Het aantal onafhankelijke bronnen dat weinig goeds voorspelt voor diegenen die de experimentele mRNA-prik namen valt niet meer te ontkennen. Talrijke artikelen over vaccinatieschade onderbouwen deze voorspellingen. De eerste groep schadegevallen zijn momenteel diegenen met verzwakt immuunsysteem. Een opsomming:

  1. Elze van Hamelen noemt tijdens haar BPOC-verslag goed onderbouwde prikgevolgen zoals auto-immune reacties, bloedproppen, hersenbloedingen, en interne bloedingen.
  2. De IJslandse arts Elisabeth meldt in een interview met Willem Engel onmiskenbare onvruchtbaarheid als gevolg van de mRNA injectie. Deze injectie zet lichaamseigen cellen aan tot productie van het spike protein. Deze blijkt te bestaan uit dezelfde combinatie aminozuren als het Syncitin eiwit in de placenta van een zwangere vrouw. Als het immuunsysteem leert om het spike eiwit aan te vallen vanuit een analyse van bijbehorende amonizuren, dan volgt logischerwijs dat ook Syncitin zal worden aangevallen. De mRNA methode is een slimme innovatie op eerdere hCg (human chorionic gonadotropin) hormoon dat in 2014 in de Keniaanse tetanusprik werd ontdekt. hCG zorgt er mede voor dat zwangerschapshormonen worden aangevallen door het immuunsysteem.
  3. De Britse overheid schreef een offerte-aanvraag uit voor verhoogde opslagcapaciteit van lijken.
  4. Advocaat Arno van Kessel schreef in opdracht van Artsen voor Waarheid een 400 pagina’s tellende aangifte tegen Rutte, De Jonge en medeplegers. Van Kessel concludeert stellig dat geïnjecteerden maximaal 5 jaar te leven hebben.
  5. Alternatieve videokanalen tonen onderzoekers die bloedmonsters onder microscoop leggen en onverklaarbare dingen zien. Witte bloedlichamen lijken verdwenen. Deze zijn verantwoordelijk voor het opruimen van bacteriën, virussen en ander cellulair afval.

Bronnen: