16 juli 2024

Mens op mens besmetting lukte in 1918 niet

Blijf een leugen oneindig herhalen en mensen gaan het vanzelf geloven. Dat wisten Romeinse machthebbers al. Hedendaagse propagandapriesters trekken die lijn stevig door zodat het alternatieve geluiden effectief neutraliseert.

Een dergelijk alternatief geluid voor hedendaagse besmettingsleugen is het boek, “The Invisible Rainbow” van arts en auteur Arthur Firstenberg. Het boek telt 600 pagina’s waarvan 200 met verwijzingen naar onderdrukt onderzoek en artikelen vanaf de 18e eeuw. Censuur van informatie is daarom niet uniek voor Facebook, LInkedIn of Youtube. Het is van alle tijden.

Firstenberg bleek, zoals tegenwoordig veel anderen, gevoelig voor elektromagnetische straling en ging op onderzoek uit. Hij ontdekte dat tweehonderd jaar geleden wetenschappers plantengroei konden beïnvloeden met elektriciteit. Daarna kwam het inzicht van wereldwijd massale influenza uitbraken door zonnevlammen, uitbarstingen op het oppervlak van de zon waarvan de straling de aardse atmosfeer binnendrongen. Kapiteins op schepen met snotterende matrozen arriveerden in verre havens om ook daar een snotterende bevolking aan te treffen. Niemand wist het toen, maar die matrozen en verre volkeren waren snotterig door een overdosis electromagnetisme.

Firstenberg toont in zijn boek een duidelijke relatie tussen nieuwe elektromagnetische straling en uitbraken van influenza-achtige aandoeningen. Zo werden in 1917 op marineschepen radioantennes geïntroduceerd. Daarna brak de Spaanse griep uit met dezelfde symptomen als we ook bij Covid zien. Bovendien lukte het artsen op geen enkele manier om gezonde mensen te besmetten door contact met zieken. Onverklaarbaar was daarnaast dat ook jonge gezonde mensen slachtoffer werden van de Spaanse griep terwijl hun immuunsysteem dat had moeten voorkomen, indien het een virus was.

Afbraak van trauma-weefsel

Ook beleggingsadviseur, universitair docent en onderzoeker Brecht Arnaert geeft in een interview met Jorn Luka een overtuigende alternatieve verklaring voor de Spaanse griep. “Tijdens het vechten in de modder in de loopgraven, ondervoed, in de kou, met overal dood en verderf tussen honderdduizenden soldaten is er geen enkele virusuitbraak, maar plotseling wel als ze thuiskomen?” stelt Arnaert terecht vast. Hij beschrijft daarna een biologisch proces van afbraak van stress-weefsel dat mensen van nature aanmaken in traumasituaties.

Bovenstaande alternatieve geluiden sneeuwen onder in hedendaagse media-oorlog. Ze verklaren echter wel een tekortkoming in het verhaal van de propagandapriesters, “Hoe kan het dat binnen gezinnen, of op de werkvloer, een persoon Covid krijgt, zogenaamd een erg besmettelijke aandoening, terwijl andere gezinsleden niet ziek worden?”

Bronnen:

Steun ons en maak kans op een leuk cadeau, hulp bij een gewoonterechtprocedure of zelfs video-interview door Stephanie.