17 juni 2024

Bemoedigden woorden van Willem Engel

#hetisklaar

Prachtig om te zien dat de angst weg is, het volk wil haar leven weer terug.

2 januari was idd het kantelpunt, de cijfers waren al duidelijk, omikron was het begin van het einde. De regimes zien dit ook en gingen in overdrive, politie geweld, politiek opsluitingen, haatcampagnes in de media. Een laatste offensief voor de prikplicht, QR code, booster shots, want de ‘narrow window’ is aan het sluiten.

We zijn er nog niet van af, maar deze vrijheidsbeweging is niet meer te stoppen. Regimes zullen vallen, zwarte pieten worden uit gedeeld, trouwe lakeien worden onder de bus gegooid. Damage control en spinning zal de komende tijd de echte machthebbers van de marketeers scheiden.

Dit is het moment om door te zetten, maar ook om mild te zijn, alle trouwe volgers komen nu in een staat van verwarring, juist nu zullen we compassie moeten tonen, deze mensen verliezen nu pas hun werkelijkheid, een werkelijkheid waar de meesten van ons al bijna 2 jaar geleden afstand van hebben genomen.

Verwar mild niet met zacht, zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Alle regelgeving moet weg. QR, prikplicht, mondkapjes, lockdowns, afstand, isolatie ect etc. alles moet weg. Daarna moeten we doorzetten, het systeem moet op de schop. De instituten die ons moesten beschermen tegen tirannie bleken juist de instrumenten van een megalomane groep ‘wereldverbeteraars’.

De media zal moeten worden gesaneerd, via antikartel wetgeving en ontslaan van hoofdredacteurs kan er worden gekeken of individuele zenders en kranten door kunnen. Wel zal er een raad van toezicht moeten worden aangesteld die streng toeziet op de baantjes carrousel, op financiële verstrengeling en vooral op het naleven van de code van Bordeaux.

Zelfde verhaal voor de universiteiten. Alle private en derde en vierde geldstromen moeten tegen het licht worden gehouden. Universiteiten zullen zich vooral weer moeten richten op de hoofdtaak, onderwijs en fundamenteel onderzoek. Weg met de managers en start-ups, dit is het vergif gebleken voor universiteiten.

De politiek zal veel verder op de schop moeten, het totale failliet van de volksvertegenwoordiging en de totale verstrengeling van politici met bestuur en rechtspraak en media laten zien dat dit systeem te ziek is om te herstellen. Raad van state, eerste kamer , tweede kamer, staatshoofd en regering allemaal moeten ze op de schop, deze instituten zijn de kern van de ‘polder’ cultuur waarin politiek vooral een samenkomst van lobbyisten is die verhaaltjes moeten verkopen aan hun achterban.

Ook de rechtspraak zal totaal opnieuw moeten worden opgebouwd. Het aanstellen en opleiden van rechters zal volledig los gekoppeld moeten worden van de politiek, lees het laatste artikel van Paul Frijters om te zien hoe het anders kan.

Laatste, de opleiding tot arts moet anders worden ingericht. Helaas zijn heel veel artsen gevallen voor het god complex, denkend dat zij de waarheid in pacht hebben, ondertussen angstig om eigen beslissingen te maken en braaf protocollen te volgen. Het besef dat je als arts een bijzondere rol hebt in de maatschappij waarin je vooral dient/zorgt en de verantwoordelijkheid die je hebt gekregen voor het leven van de ander serieus neemt, samen met de patiënt bepaal je de weg terug naar volwaardig leven, daar mag geen industrie, verzekering of overheid tussen zitten. Neem deze verantwoordelijkheid en volg je roeping, vertrouw op je beoordelingsvermogen.

Voor alle mensen, blijf in liefde, help anderen te zien en vooral te voelen, jouw moreel kompas is nu het roer van de samenleving. Neem ons mee naar een mooiere wereld.